yankeeranch.blogg.se

USA Tour mars 2016 och händelser därefter...

Torsdag - Los Angeles, middag med Piggy

Kategori: Allmänt

Då det var svårt att hitta någon restaurang som tog emot 28 raggare delade vi upp oss. 
 
Tidigare under dagen hade några av grabbarna köpt en gris. Hon följde självklart med på middagen då hon var hungrig efter alla aktiviteter...
 
Nille var först ut... då han ville kolla om den var värd pengarna eller skulle reklameras.
 
 
Efter att ha blivit godkänd var det Biggans tur men egentligen var han inte intresserad.
 
 
Storken vill först bjuda ut Piggy på en date. Mattias tyckte Piggy var trevlig och kan gärna tänka sig att träffa Piggy på tu man hand.
 
 
Johan, Nina, Micke, Helene, Adam "Tiny", Peter "Frenchii", Mattias samt Nina och MJ gick till en restaurang relativt nära hotellet. Lasse, Conny, Fylling, Halve, Partik "Storken" och Piggy joinade gänget lite senare. Allt för att presentera Piggy för övriga medlemmar som inte hunnit träffa henne. 
 
Genast bli det svartsjukedrama då Halve bjöd Piggy på en drink....
 
 
Mot kvällen fick Piggy även en handväska, kofta och skinnjacka med Yankee loggan på allt för att hon skulle känna sig välkommen i gänget. Piggy ville inte exponera sig så mycket varför en en bild fick räcka. 
 
MJ gick till baren för att beställa öl och träffade där en kvinna eller som Lasse sa "en riktig kärring hon ser ju för f-n ut som döden själv". Kärringen frågade artit om MJ ville "share her doggy bag". MJ var ju ganska mätt efter middagen så han tackade nej. Men se där, hon verkade gilla raggar grabbarna och fattade tycke för Lasse. På några sekunder hade Lasse henne i sin famn för att ta en sväng.  Man kan ju inte gå hem på en gång Lasse var också ganska mätt fortfarande.  
 
Men då kärringen säkert tagit några för mycket dansade hon omkull... Lasse som har bra balans stod kvar upprätt.. Då började hon och skrika "you drop me, you drop me, i'll sew you" nu blev Lasse riktigt nervös inte ville han bli stämd av en Amerkansk kärring. Men på ett ögonblick kom vakten till Lasses undsättning igen... Vakten förklarad för damen att hon hade droppat sig själv. Lasse torkade sig i pannan och tänkte att nu räcker det med dans för ikväll. 
 
Vakten och Lasse hade tidigare under kvällen blivit närmare vänner då Lasse gått på toaletten... då på damernas... Vakten hade vänligt förklarat att det var herrarnas som gällde. När han sen gick in på herrarnas toalett träffade han en American (i flera dagar trodde vi att det var en Marocan). Lasse förklarade snällt att "Jo kan kan sitta änd täjk a shit änd aj kan täke a piss in the handfat". Toaletten var ju tillräckligt stor för det var en liten Amerikan.
 
...... 
 
Vem som gick hem med Piggy är ännu oklart då ingen såg till henne efter denna kväll...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: