yankeeranch.blogg.se

USA Tour mars 2016 och händelser därefter...

Lördag San Simeon

Kategori: Allmänt

Vid 9 tiden var bilarna packade och klara för avfärd. 2 bilar som inte såg Golden Gate Bridge åkte först för att se den ooch efter det gick resan mot San Simeon med stop i Salinas.
 
En van som sett bron dagen innan tog Pacific higway och fick en fantastisk upplevelse av vacker kust och natur i 40 mil.
 
 
 
 
 
Ganska snart fick vi börja leta efter en Pharmacy då en medlem var orolig i magen och vi andra i bilen oroas för mer för den eventuella odör som kunde komma. Vi stannade i en liten byhåla som hette Whalecity och tog en kaffe i solen. De andra bilarna var nu påväg mot Salinas dock på enskilda håll då de tappat bort varandra redan innan de kommit ut ur San Fransisco.
 
Bil 2 gjorde ett stopp i Salinas Raceway för lunch och lite beundran. Inte kort efter oss kom bil nr 3.
 
 
 
 
Johan och Micke njuter av det fina vädret.
 
 
 
 
När vi efter ca 2 timmar är klara för att åka vidare mot Salinas hör bil nr 1 av sig och talar om att de precis är påväg upp till racebanan. De hade stannat till på ett Tivoli i Santa Cruez en stund..... Nu blev det inte mycket mer titt på bilarna utan vidare mot Salinas.
 
Nu var alla bilar samlade och resan gick gemensamt. Vi höll kontakten genom walkie talkies. Rickhard hade gett bilarna nya anropsnamn istället för bil 1 hette de "drunkvanone" bil 2 fick heta "redass" och bil 3 "plommonpussy". Självklart med en härlig story bakom alla namn men som inte kan förtäljas i bloggen....
 
Påväg neråt kusten blev det många stopp som såg ut såhär....
 
 
 
 
Efter en bit till hade drickat tagit slut och flera behövde uppsöka en toalett så blev det ett stopp längs vägen.
 
 
 
"Redass" använde en del av restiden till att komponera en engelsk variant av vår nationalsång som övriga bilar sedan fick ta del av genom Walkietalkies.
 
 
Vid åttatiden på kvällen och många skratt i bilarna var vi äntligen framme i San Simeon. Vi åt middag på en mexikansk restaurang för omväxlingsskull mot alla tidigare hamburgare. Kl 22 gick många i säng.
 
Morgondagen går mot Bakersfield och träff med en av de lokala bilklubbarna. De har ett välgörenhetsevenemang under dagen som de vill att vi ska vara med på och då måste vi vara där till kl 11 imorgon förmidda vilket innebär att vi måste åka senast kl 8 från San Simeon.
 
Nu är kl 2345 lördagakväll. Godnatt på er!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: