yankeeranch.blogg.se

USA Tour mars 2016 och händelser därefter...

Måndag Thousand Oaks

Kategori: Allmänt

Vi tog det lugnt på morgonen och lämnade hotellet vid 9 tiden. Det tar dock lite tid innan 22 raggare har kommit på plats men sen bar det av mot Conny i Thousand Oaks.
 
 
 
 
På den här resan på 19 mil blev det två stopp. Vi passade på att tanka bilarna samtidigt som dryck inhandlades. Lill Johan bytte till "drunkkvanone" vilket var kanon tyckte grabbarna i den bilen för då fick Johan skulden för kommande kisstoppen som behövdes.  "Lillkillen kan ju inte hålla sig så länge".
 
 
 
 
 
Flera av oss köpte hattar till skydd mot den härliga solen som sken varje dag sedan vi kom hit.
 
 
 
 
 
Medan vi väntar på varandra vid stoppen finns det alltid tid för lite historier.
 
 
 
 
 
Vi kom fram till hotellet vid 12 tiden. Vi checkade in och majoriteten av oss åkte till ett shoppingcenter en bit bort.
 
 
 
 
Efter tre timmars shopping och en god lunch var alla mer eller mindre nöjda med sina inköp. Själv blev de joggingskor och converse till barnen för mindre än halva priset hemma. Hoppas nu bara det passar då storlekarna är en djungel.
 
Påväg tillbaka till hotellet stannade vi till vid en vätskebutik. Kort efter vi parkerat kommer Sheriffen och informerar att vi inte får dricka på allmän plats.
LillJohan gjorde polisen tillmötes och hällde ut de öppnade burkarna. Vi som satt i bilen gömde flaskor lite här och där... Sheriffen frågade vem som körde och om han hade druckit... Vi pekade på Micke som satt i förarstolen. Micke fick visa sitt körkort och förklara vad vi gjord här. Sheriffen undrade om vi hade tillstånd för handikapparkering då vi stod på en sådan.. ojdå gör vi?? Micke fick sen gör nykterhesttest genom att följa Sheriffens finger. Trots en spiknykter Micke hade han svårt att följa Sheriffens finger utan att följa med med hela huvet, två gånger fick Micke tillsägelse om att hålla huvudet stilla.
 
Vi klarade oss med en tillsägelse om att vi skulle flytta bilen till en annan parkeringsplats. Så fort Sheriffen åkt runt hörnet skålade vi att vi klarat oss.
 
 
 
 
Vi åkte tillbaka till hotellet för vila och ombyte innan vi åkte till Conny för lite texmex barbeque.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En sån härlig kille som Conny kan inte klubben vara utan. Därav blev Conny hedersmedlem i Yankee Ranch. Alltd välkommen till Norrtälje och raggarna.
 
Det var en rörd Conny som tog emot tröjor och klubbväst.
 
 
 
 
Självklart måste nye medlemmen invigas i klubbens nationalsång... ner på stan.... hey hey hey
 
Vi tackar Conny och Heidi för en jättetrevlig fest och hoppas att vi snart ses igen här eller hemma i Norrtälje.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: